УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.


ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

XХІV сесія V скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

                                                                                                                                

 

Від 28 лютого 2008 року                                                                           № 595-V

 

 

Про затвердження цільової Програми підготовки та проведення в Харківській області матчів фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу

 

 

 

            Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 31 жовтня 2007р. № 1295 "Про затвердження Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу" (1295-2007-п), з метою належної підготовки до проведення в Харківській області матчів фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, керуючись статтею 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" (280/97-ВР), обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

            1. Затвердити цільову Програму підготовки та проведення в Харківській області матчів фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу (додається). (р595_5_д))

            2. Обласній державній адміністрації:

            2.1. Включати визначені Програмою завдання, показники, заходи до розділів обласної Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на відповідний рік.

            2.2. Під час складання проекту обласного бюджету на відповідний рік передбачати кошти для виконання визначених Програмою завдань і заходів.

            2.3. Розробити і затвердити до 31 березня 2008 року комплексний план заходів з реалізації цільової Програми підготовки та проведення в Харківській області фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу з визначенням виконавців за кожний розділ Програми.

2.4. Щоквартально інформувати обласну раду про хід виконання Програми та за необхідності пропонувати внесення змін до неї.

            3. Рекомендувати місцевим радам, залученим до виконання Програми, у двомісячний термін розробити і затвердити відповідні місцеві програми.

            4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії: з питань планування соціально-економічного розвитку регіону (Вінник А.І.), з питань бюджету (Чуб Л.М.), з питань  молодіжної політики, фізичної культури, спорту і туризму (Левченко Н.В.).

 

 

Голова обласної ради                                                                               В.Салигін