ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХVIІІ сесія IV скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від  02 серпня 2005 року

 

 

Про прийняття у спільну власність територіальних

громад сіл, селищ, міст області велоергострессистеми

Siemens” із комунальної власності територіальної

громади міста Первомайський та передачу із спільної

власності територіальних громад сіл, селищ, міст

області електрокардіографа ЕК-6401 у комунальну

власність територіальної громади міста Первомайський

 

Враховуючи рішення Первомайської міської ради від 22 квітня  2004 року та від 09 червня 2005 року, відповідно до  частини 2 пункту 10 статті 43 Прикінцевих та перехідних положень Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" (280/97-ВР) обласна рада

 

                                      В И Р І Ш И Л А:

 

1.     Прийняти у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області велоергострессистему “Siemens” із комунальної власності територіальної громади міста Первомайський. 

2.     Передати із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області електрокардіограф ЕК-6401, що знаходиться на балансі комунальної установи охорони здоров’я Харківської обласної клінічної лікарні, у комунальну власність територіальної громади міста Первомайський.

3.     Обласній державній адміністрації здійснити передачу та прийняття  зазначених об’єктів у встановленому законодавством порядку. 

4.     Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку, комунальної власності, зовнішньоекономічної діяльності та міжнародних зв’язків.

 

 

 

Голова обласної ради                                                     О. Шаповалов