ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХVIІІ сесія IV скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

Від  02 серпня 2005 року

 

 

Про надання дозволів на списання майна

спільної власності територіальних громад

сіл, селищ, міст області, що передано в оренду

 

 

            Враховуючи звернення керівників Харківського обласного благодійного фонду “Відродження Харківщини”, ТОВ “Аптека №28”, керуючись рішенням обласної ради від 19 квітня 2005 року (р26-2-4) “Про внесення змін до рішення обласної ради від 23 березня 2004 року (р14-13-4) “Про здійснення повноважень обласною державною адміністрацією щодо майнових операцій з об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ. міст області”, відповідно до статті 43 та частини 5 статті 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” (280/97-ВР) обласна рада

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Надати дозвіл  на списання майна спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, що орендується Харківським обласним благодійним фондом “Відродження Харківщини”, згідно з додатком 1. (28-22/4-Д1)

2. Надати дозвіл  на списання майна спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, що орендується  ТОВ “Аптека № 28”, згідно з  додатком 2. (28-22/4-Д2)

3. Обласній державній адміністрації забезпечити рух основних засобів у встановленому законодавством порядку.

4.            Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку, комунальної власності, зовнішньоекономічної діяльності та міжнародних зв’язків.

 

 

 

Голова обласної ради                                                                           О. Шаповалов