ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

 

27 жовтня 2021 року                                                                                                        226

 

 

Про проведення суцільної інвентаризації

активів і зобов’язань та передачу матеріальних

цінностей

 

Керуючись статтею 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 8 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», відповідно до пункту 12 Порядку подання фінансової звітності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.02.2000 № 419 (зі змінами), Положення про інвентаризацію активів та зобов’язань, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 02.09.2014 № 879 (зі змінами), інших нормативних актів, що регулюють складання річної фінансової звітності та проведення інвентаризації, задля  забезпечення достовірності даних бухгалтерського обліку та річної фінансової звітності та з метою зміни матеріально відповідальної особи:

 

1. Провести у період з 02 листопада по 04 листопада 2021 року суцільну інвентаризацію всіх видів зобов’язань та всі активи обласної ради незалежно від їхнього місцезнаходження. Під час інвентаризації активів і зобов’язань перевірити і документально підтвердити їхню наявність станом на 01.11.2021, виключно у присутності матеріально відповідальних осіб.

 

2.  Інвентаризаційній комісії після закінчення інвентаризації оформити протягом чотирьох робочих днів результати в установленому чинним законодавством України порядку.

 

3. Здійснити передачу матеріальних цінностей, що обліковуються на балансових рахунках 1515, 1812, 1812/1 та знаходяться на відповідальному зберіганні у матеріально відповідальної особи - начальника відділу матеріально-технічного забезпечення управління бухгалтерського обліку, фінансів та господарської діяльності виконавчого апарату обласної ради Свішевської Л.А., на відповідальне зберігання головному спеціалісту відділу матеріально-технічного забезпечення управління бухгалтерського обліку, фінансів та господарської діяльності виконавчого апарату обласної ради Фільовій О.О. та внести відповідні зміни до договорів про повну індивідуальну матеріальну відповідальність.

 

5. Відділу бухгалтерського обліку та фінансів управління бухгалтерського обліку, фінансів та господарської діяльності виконавчого апарату обласної ради відобразити результати інвентаризації в бухгалтерському обліку.

 

6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Голова обласної ради                                                   Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО