ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради “Про призначення Ромащенко Ірини Олександрівни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ТА СІМЕЙ “НАДІЯ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

 

До обласної ради надійшла заява від Ромащенко Ірини Олександрівни стосовно призначення її на посаду КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ТА СІМЕЙ “НАДІЯ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ (далі за текстом – заклад).

Юридична адреса закладу: Харківська область, Куп’янський район, с. Вільхуватка, вул. Гагаріна, 17А.

Метою діяльності закладу є забезпечення прав дітей на виховання в сім’ї або умовах, наближених до сімейних; прав дітей та сімей з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах, на захист і допомогу з боку держави; запобігання соціальному сирітству; сприяння розвитку і зміцненню сім’ї, покращенню соціального благополуччя дітей та сімей з дітьми.

РОМАЩЕНКО Ірина Олександрівна, 1985 року народження. Освіта вища. У 2012 році закінчила Харківський національний університет внутрішніх справ отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Психологія» та здобувши кваліфікацію наукового співробітника, викладач вищого навчального закладу.

Відповідно до розпорядження голови обласної ради від 26.10.2022 № 92 «Про призначення виконуючого обов’язки директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ТА СІМЕЙ “НАДІЯ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» з 26 жовтня 2022 року призначена виконуючою обов’язки директора цього закладу.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, додатком 1 до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, підготовлений проєкт рішення обласної ради Про призначення Ромащенко Ірини Олександрівни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ТА СІМЕЙ “НАДІЯ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

 

 

Начальник  управління з питань

комунальної власності

виконавчого апарату обласної ради                  Андрій ГНАТУШОК