ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

LI сесія V скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 15 грудня  2009 року                                                                             1520- V

 

Про оголошення конкурсу на заміщення посади директора Комунального закладу охорони здоров’я  Богодухівського

 медичного коледжу

 

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (280/97-ВР), пункту 2 статті 39 Закону України «Про вищу освіту» (2984-14), пункту 2 статті 23, пункту 3 статті 24 Кодексу законів про працю України (322-08), рішення обласної ради від 26 жовтня 2009 року 1436-V «Про затвердження Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області» (р1436-5) обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1.         Оголосити конкурс на заміщення посади директора Комунального закладу охорони здоров’я Богодухівського медичного коледжу. Пропозиції щодо кандидатів на посаду приймати протягом 14 днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу на заміщення посади директора Комунального закладу охорони здоров’я Богодухівського медичного коледжу.

 

         2. Доручити голові обласної ради:

            2.1. Забезпечити опублікування в газеті «Слобідський край» оголошення про проведення конкурсу на заміщення посади директора Комунального закладу охорони здоров’я Богодухівського медичного коледжу.

 

            2.2. Внести кандидатури претендентів на посаду директора Комунального закладу охорони здоров’я Богодухівського медичного коледжу вищому колегіальному органу громадського самоврядування для голосування.

 

            2.3. Забезпечити, відповідно до норм  чинного законодавства України,  в межах компетенції розгляд рекомендованих вищим колегіальним органом громадського самоврядування кандидатур на посаду директора Комунального закладу охорони здоров’я Богодухівського медичного коледжу для внесення відповідного проекту рішення на розгляд обласної ради згідно з Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області (р1436_5_д), затвердженим рішенням обласної ради від  26 жовтня 2009 року №  1436-V «Про затвердження Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області». (р1436-5)

 

         3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії: з питань науки і освіти (Прокопенко І.Ф.), з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства (Святаш В.М.), з питань спільної власності територіальних громад області (Александрович Ю.К.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                              С.Чернов