ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

LI сесія V скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 15 грудня  2009 року                                                                              1527- V

 

Про призначення Руденко Світлани Олександрівни на посаду директора  обласного комунального закладу «Харківське художнє училище»

 

            Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (280/97-ВР), статті 39 Закону України «Про вищу освіту» (2984-14), Кодексу законів про працю України (322-08), рішення обласної ради від 26 жовтня 2009 року № 1436-V «Про затвердження Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області» (р1436-5), на підставі протоколів загальних зборів трудового колективу обласного комунального закладу «Харківське художнє училище» від  03  грудня 2009 року обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1.         Призначити Руденко Світлану Олександрівну на посаду директора обласного комунального закладу «Харківське художнє училище» на умовах контракту строком на 5 років.

 

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії: з питань культури, історичної спадщини, духовності та національних меншин (Омельченко Л.Г.), з питань спільної власності територіальних громад області  (Александрович Ю.К.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов