ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

_____ сесія  VІIІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

ПРОЄКТ

 

Від  _____________  2023 року                                                                  № ___-VІІI

 

Про внесення змін до видів економічної

діяльності (КВЕД) КОМУНАЛЬНОГО

ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я

«ІЗЮМСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ

ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ» ХАРКІВСЬКОЇ

ОБЛАСНОЇ РАДИ

 

З метою приведення у відповідність зі статутною діяльністю видів економічної діяльності  (КВЕД-2010), що містяться у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, по КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ІЗЮМСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ, відповідно до статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», беручи до уваги звернення директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ІЗЮМСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ, ураховуючи висновки та рекомендації постійних комісій обласної ради: з питань спільної власності територіальних громад області; з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства; з питань науки, освіти та духовності, – обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1.      Внести зміни до відомостей, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, стосовно видів економічної діяльності КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ІЗЮМСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ, додавши такі види КВЕД:

-        85.31. Загальна середня освіта;

-        85.59. Інші види освіти, н.в.і.у. Діяльність курсів з підвищення кваліфікації. Навчання комп’ютерної грамотності.

2.      Директору КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ІЗЮМСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ вжити заходів щодо внесення відповідних змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань в установленому чинним законодавством України порядку.

 

3.        Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань науки, освіти та духовності (Галина КУЦ); з питань спільної власності територіальних громад області (Ганна КУЗНЕЦОВА); з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства.

 

 

Голова обласної ради                                                      Тетяна ЄГОРОВА–ЛУЦЕНКО