ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

_____ сесія  VІIІ скликання

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

ПРОЄКТ

 

Від  _____________ 2023 року                                                               № ___-VІІI

 

Про клопотання щодо

присудження Премії Верховної

Ради України за внесок молоді

у розвиток парламентаризму,

місцевого самоврядування

 

Відповідно до Положення про Премію Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування, затвердженого Постановою Верховної Ради України від  22 травня 2003 року № 840-V (зі змінами), на підставі клопотання Громадської організації «Місце змін» (вх. від 14.07.2023 №4106/01-20), керуючись частиною другою статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій обласної ради: з питань антикорупційної та регуляторної політики, законності, боротьби зі злочинністю, регламенту та місцевого самоврядування (висновок від___________), з питань молодіжної політики, культури, спорту та туризму (висновок від___________) , – обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Клопотати перед Верховною Радою України про присудження Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування ПАЗІЮ Георгію Станіславовичу, члену громадської організації «Місце змін», за активну діяльність у сфері  державотворення та місцевого самоврядування, вагомий внесок у забезпечення захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.

 

2. Доручити голові обласної ради направити до Верховної Ради України  клопотання щодо присудження Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування.

 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань антикорупційної та регуляторної політики, законності, боротьби зі злочинністю, регламенту та місцевого самоврядування (Олег КАРАТУМАНОВ).

 

 

Голова обласної ради                                         Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО