ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

__ сесія VIІІ скликання

Р І Ш Е Н Н Я

ПРОЄКТ

 

Від «__» _________ 2023 року                                                          № _____-VIІІ

 

Про надання згоди на проведення робіт за проєктом «Капітальний ремонт частини п’ятого поверху головного корпусу КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНА КЛІНІЧНА ІНФЕКЦІЙНА ЛІКАРНЯ» по пр. Героїв Сталінграду, 160 в м. Харкові, з влаштуванням відділення інтенсивної терапії» 

 

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43, статті 59, частини четвертої статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», глави 33 Господарського кодексу України, статей 237, 238 Цивільного кодексу України, на підставі звернення КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНА ДИТЯЧА ІНФЕКЦІЙНА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ», ураховуючи висновки та рекомендації постійної комісії обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області, обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Надати згоду на проведення робіт за проєктом «Капітальний ремонт частини п’ятого поверху головного корпусу КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНА КЛІНІЧНА ІНФЕКЦІЙНА ЛІКАРНЯ» по пр. Героїв Сталінграду, 160 в м. Харкові, з влаштуванням відділення інтенсивної терапії».

 

2. Доручити голові обласної ради приймати рішення про надання згоди на проведення будівництва, ремонтно-будівельних (капітальний ремонт) та будівельно-монтажних робіт на об’єктах спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області за попереднім погодженням постійних профільних комісій обласної ради шляхом видання відповідного розпорядження.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області.

 

 

 

Голова обласної ради                                      Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО