ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

_____ сесія  VІIІ скликання

Р І Ш Е Н Н Я

ПРОЄКТ

 

Від «__» _________ 2023 року                                                             № _____-VIІІ

 

 

Про спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області

 

 

Згідно із Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», Цивільним кодексом України, Земельним  кодексом  України, відповідно до пунктів 20, 21 частини першої статті 43, статті 59, пункту 10 розділу V «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі листа Департаменту капітального будівництва Харківської обласної військової адміністрації від 14.07.2023 № 01-13/643, ураховуючи висновки та рекомендації постійних комісій обласної ради: з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства; з питань спільної власності територіальних громад області; з питань антикорупційної та регуляторної політики, законності, боротьби зі злочинністю, регламенту та місцевого самоврядування; з питань аграрної політики, земельних відносин та соціального розвитку села, - обласна рада 

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.       Прийняти у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області майно згідно з додатком до цього рішення.

 

2.    Доручити голові обласної ради забезпечити приймання майна, зазначеного у додатку до цього рішення, згідно із вимогами чинного законодавства України.

 

3.    Надати земельну ділянку, кадастровий номер 6311200000:25:055:0306, Департаменту капітального будівництва Харківської обласної військової адміністрації для реалізації проєкту «Нове будівництво бомбосховища Комунального закладу «Люботинська спеціалізована мистецька школа-інтернат “Дивосвіт”  Харківської обласної ради за адресою: Харківська обл., м. Люботин, вул. Кооперативна, 38/8» та укласти договір суперфіцію на зазначену земельну ділянку.   

 

4. Затвердити форму договору суперфіцію (додається) та доручити голові обласної ради підписати відповідний укладений договір.

 

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства; з питань спільної власності територіальних громад області; з питань антикорупційної та регуляторної політики, законності, боротьби зі злочинністю, регламенту та місцевого самоврядування; з питань аграрної політики, земельних відносин та соціального розвитку села.

 

 

 

Голова обласної ради                                           Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО