ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради «Про призначення Свида Сергія Васильовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА “ОБЛАСНИЙ  ІНФОРМАЦІЙНО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР”»

 

До Харківської обласної ради надійшла заява з відповідними документами від СВИДА Сергія Васильовича щодо призначення його на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ  ІНФОРМАЦІЙНО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР»  на умовах контракту.

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ОБЛАСНИЙ  ІНФОРМАЦІЙНО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР»  (далі за текстом – підприємство) розташоване за адресою: м. Харків, м-н Свободи, 5, Держпром, 9 під’їзд, 5 поверх.

Основним предметом діяльності підприємства є участь у розробці й реалізації перспективних планів у сфері житлово-комунального господарства; надання послуг теплопостачання (вироблення, транспортування, реалізація централізованого опалювання), водопостачання, водовідведення, експлуатації житлового фонду.

СВИД Сергій Васильович 1974 року народження. Освіта вища. У 1997 році закінчив Харківську державну академію міського господарства отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво» та здобувши кваліфікацію інженера-будівельника.

У 2004 році закінчив Інститут післядипломної освіти Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва за спеціальністю «Землевпорядкування та кадастр» з присвоєнням кваліфікації інженера-землевпорядника.

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 23, 24 Кодексу законів про працю України, додатку 1 до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, підготовлений проєкт рішення обласної ради «Про призначення Свида Сергія Васильовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА “ОБЛАСНИЙ  ІНФОРМАЦІЙНО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР”».

 

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності

виконавчого апарату  обласної ради                             Андрій ГНАТУШОК