ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради «Про призначення Харченка Євгена Сергійовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА ОЛІМПІЙСЬКОГО РЕЗЕРВУ З БАСКЕТБОЛУ ТА БАДМІНТОНУ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»

 

До обласної ради надійшла заява від Харченка Євгена Сергійовича від 20.07.2023 (вхідний номер обласної ради 4241/01-37 від 20.07.2023) щодо призначення його на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА ОЛІМПІЙСЬКОГО РЕЗЕРВУ З БАСКЕТБОЛУ ТА БАДМІНТОНУ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ на умовах контракту.

Відповідно до розділу І пункту 1.1 додатку 1 до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ керівники комунальних підприємств, установ, закладів, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області призначаються на посаду на умовах контракту рішенням Харківської обласної ради.

ХАРЧЕНКО Євген Сергійович 1985 року народження. Освіта вища. У  2011 році закінчив Харківську державну академію фізичної культури і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Олімпійський та професійний спорт» та здобув кваліфікацію магістра тренера-дослідника. Має стаж роботи тренера з виду спорту баскетбол Національного фармацевтичного університету та викладача кафедри спортивних та рухливих ігор Харківської державної академії фізичної культури (вид спорту – баскетбол).

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 23, 24 Кодексу законів про працю України, розділу І додатку 1 до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, підготовлений проєкт рішення обласної ради «Про призначення Харченка Євгена Сергійовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА ОЛІМПІЙСЬКОГО РЕЗЕРВУ З БАСКЕТБОЛУ ТА БАДМІНТОНУ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ».

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності

виконавчого апарату  обласної ради                             Андрій ГНАТУШОК