ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради “Про призначення Василець Тетяни Олександрівни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ АПТЕЧНИЙ СКЛАД»”

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Василець Тетяни Олександрівни щодо призначення її на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ АПТЕЧНИЙ СКЛАД» (далі за текстом – Підприємство) на умовах контракту.

Основною метою діяльності Підприємства є забезпечення закладів охорони здоров'я, населення, аптечних підприємств та інших суб'єктів господарювання м. Харкова та Харківської області лікарськими засобами, предметами медичного призначення, а також наркотичними засобами, психотропними речовинами та прекурсорами.

ВАСИЛЕЦЬ Тетяна Олександрівна 1982 року народження. Освіта вища. У 2005 році закінчила Національний фармацевтичний університет, отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Фармація» та здобувши кваліфікацію провізора.

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, підготовлено проєкт рішення обласної ради “Про призначення Василець Тетяни Олександрівни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ АПТЕЧНИЙ СКЛАД»”.

 

 

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності

виконавчого апарату  обласної ради                           Андрій ГНАТУШОК