ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради «Про призначення Борисова Олексія Миколайовича  на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»

 

До обласної ради надійшла заява від БОРИСОВА Олексія Миколайовича стосовно призначення його на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ на умовах контракту.

БОРИСОВ Олексій Миколайович 1974 року народження. Освіта вища. У 1996 році закінчив Харківський зооветеринарний інститут та отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Ветеринарна медицина» і здобув кваліфікацію лікаря ветеринарної медицини. Стаж роботи на керівних посадах 14 років.

Розпорядженням голови обласної ради від 31 липня 2023 року № 95 «Про  виконання обов’язків директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» БОРИСОВА Олексія Миколайовича призначено виконуючим обов’язки директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ строком на 2 місяці.

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 23, 24 Кодексу законів про працю України, розділу І додатку 1 до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, підготовлено проєкт рішення обласної ради «Про призначення Борисова Олексія Миколайовича  на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ».

 

Начальник управління

з питань  комунальної власності

виконавчого  апарату

обласної ради                                                                                       Андрій ГНАТУШОК