ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

_____ сесія  VІІI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

ПРОЄКТ

 

Від  _____________  2023 року                                                                   № ___-VІІI

 

 

Про надання дозволів на списання майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області

 

Керуючись статтями 43, 59 та 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», згідно з Положенням про порядок списання майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 27 лютого 2020 року № 1225-VII (зі змінами), відповідно до протоколу засідання комісії з розгляду питань стосовно списання майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, від 20 липня 2023 року № 11, беручи до уваги висновки та рекомендації постійних комісій обласної ради: з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства; з питань спільної власності територіальних громад області, - обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Надати дозвіл КОМУНАЛЬНОМУ НЕКОМЕРЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ» на списання шляхом ліквідації автотранспортних засобів кількістю 8 одиниць загальною первісною (переоціненою) вартістю 288602,00 грн, загальною сумою зносу  266178,00 грн, загальною залишковою вартістю 0,00 грн, загальною ліквідаційною вартістю 22424,00 грн (додаток до рішення).

2. Управлінню з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради (Андрій ГНАТУШОК) внести зміни до відповідної документації щодо обліку майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області (Ганна КУЗНЕЦОВА).

 

 

Голова обласної ради                                           Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО