ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

_____ сесія  VІIІ скликання

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

ПРОЄКТ

 

Від  _____________  2023 року                                                                 № ___-VІІI

 

Про клопотання щодо

присудження щорічної 

Премії Верховної

Ради України

 

Відповідно до Положення про встановлення щорічної Премії Верховної Ради України педагогічним працівникам закладів дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти, затвердженого Постановою Верховної Ради України від 14 вересня 2006 року № 131-V (зі змінами), на підставі клопотань КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЛЮБОТИНСЬКИЙ МИСТЕЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ ”ДИВОСВІТ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ (вх. від 14.07.2023 № 4048/01-20) та КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА № 8» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ (вх. від 14.07.2023 № 4053/01-20), керуючись частиною другою статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ураховуючи висновки та рекомендації постійних комісій обласної ради: з питань антикорупційної та регуляторної політики, законності, боротьби зі злочинністю, регламенту та місцевого самоврядування (висновок від___________), з питань науки, освіти та духовності (висновок від___________), - обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.Клопотати перед Верховною Радою України про присудження щорічної Премії Верховної Ради України за вагомий особистий внесок у розвиток освіти, сумлінну працю, високий професіоналізм, плідну педагогічну діяльність, активну громадянську позицію, патріотизм:

 

ВОЛЧКОВІЙ Світлані Іванівні, директору КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЛЮБОТИНСЬКИЙ МИСТЕЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ ”ДИВОСВІТ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ;

ЯЛОВІЙ Ользі Василівні, директору КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА № 8» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

2. Доручити голові обласної ради направити до Верховної Ради України клопотання щодо присудження Премії Верховної Ради України.

 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань антикорупційної та регуляторної політики, законності, боротьби зі злочинністю, регламенту та місцевого самоврядування (Олег КАРАТУМАНОВ).

 

Голова обласної ради                                                      Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО