ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

31 серпня 2023 року                                                                                                             № 110

 

Про створення комісії з повернення майна цілісного майнового комплексу (основних засобів) у складі трьох котелень, розташованих за адресами: Харківська область, Харківський район, с. Стрілеча, вул. Бєлгородська, 1/2; с. Стрілеча, вул. Молодіжна, 24 та м. Харків, просп. Ново-Баварський (колишня назва - просп. Ілліча), 2, – за договором оренди № 87 цілісного майнового комплексу від 30 березня 2010 року (зі змінами)

 

З метою повернення орендованого майна цілісного майнового комплексу за договором оренди № 87 цілісного майнового комплексу від 30 березня 2010 року (зі змінами) (далі – договір оренди)  у зв’язку з закінченням строку дії договору оренди, керуючись Законом України «Про оренду державного та комунального майна», Положенням про інвентаризацію майна державних підприємств, що приватизуються (корпоратизуються), а також майна державних підприємств та організацій, яке передається в оренду (повертається після закінчення строку дії договору оренди або його розірвання), затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 02 березня 1993 року № 158 (зі змінами), Порядком повернення орендованих цілісних майнових комплексів державних підприємств після припинення або розірвання договору оренди, затвердженим Наказом Фонду державного  майна України від 07 серпня 1997 року № 847 (зі змінами), зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 25 вересня № 1997 за № 446/2250:

 

1. Створити комісію з повернення майна цілісного майнового комплексу (основних засобів) у складі трьох котелень, що перебуває в оренді товариства з обмеженою відповідальністю «Котельні лікарняного комплексу» (далі за текстом – комісія з повернення майна цілісного майнового комплексу), розташованого за адресами: Харківська область, Харківський район, с. Стрілеча, вул. Бєлгородська, 1/2; с. Стрілеча, вул. Молодіжна, 24 та м. Харків, просп. Ново-Баварський (колишня назва - просп. Ілліча), 2, – у складі:

 

голова комісії:

Тарасенко Володимир Григорович – директор ТОВ «Котельні лікарняного комплексу»;

 

 

 

 

члени комісії:

Гребеннікова Тетяна Миколаївна – головний бухгалтер ТОВ «Котельні лікарняного комплексу»;

Новицька Тетяна Миколаївна – головний спеціаліст відділу управління об’єктами спільної власності управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

1.1. Голові та членам комісії з повернення майна цілісного майнового комплексу взяти до уваги, що вони несуть передбачену законодавством України відповідальність за правильність проведення інвентаризації, внесення до описів свідомо неправильних даних про відмінні ознаки (тип, сорт, марка та інше), кількість і стан майна, що підлягали інвентаризації, за своєчасне проведення інвентаризації та правильне оформлення відповідних матеріалів щодо її здійснення.

 

1.2. Комісії з повернення майна цілісного майнового комплексу:

– керуватися в роботі Положенням про інвентаризацію майна державних підприємств, що приватизуються (корпоратизуються), а також майна державних підприємств та організацій, яке передається в оренду (повертається після закінчення строку дії договору оренди або його розірвання), затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 02.03.1993 № 158 (зі змінами);

– у строк до 15 вересня 2023 року провести повну інвентаризацію об’єкта станом на 31 серпня 2023 року, оформити протокол та затвердити його відповідно до вимог чинного законодавства України;

– у строк до 20 вересня 2023 року подати для затвердження до обласної ради зведений акт інвентаризації майна з оформленими відповідно до вимог чинного законодавства України матеріалами (акти, зведену відомість, інвентаризаційні описи, протокол).

 

2. Директору ТОВ «Котельні лікарняного комплексу» у строк до 20 вересня 2023 року надати до обласної ради:

– довідку про розподіл вартості майна між орендодавцем та орендарем;

– довідку про нарахування амортизаційних відрахувань та їхнього використання  на поліпшення орендованого майна;

– акт оцінки вартості цілісного майнового комплексу (за встановленою формою).

 

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради (Андрій ГНАТУШОК).

 

 

 

Голова обласної ради                                                        Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО