Додаток

до рішення обласної ради

від 28 грудня 2009 року № 1548-V (1548-5-рр)

(LIІ сесія V скликання)

 

Перелік підприємств,

клопотання яких щодо користування надрами погоджено

 

1. ДК «Укргазвидобування» НАК «Нафтогаз України» - клопотання щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування вуглеводнів Північно-Коробочкинського нафтогазоконденсатного родовища, розташованого в межах Чугуївського району і віднесеного до  зони виробничої діяльності  ГПУ «Шебелинкагазвидобування».

2. ДК «Укргазвидобування» НАК «Нафтогаз України» - клопотання щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки,  Малинівської площі нафти і газу, розташованої  в межах Зміївського та Чугуївського  районів і віднесеної до  зони виробничої діяльності ГПУ «Шебелинкагазвидобування».

3. ДК «Укргазвидобування» НАК «Нафтогаз України» - клопотання щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки,  Мерефянсько-Шуринської площі нафти і газу, розташованої  в межах Зміївського та Харківського районів і віднесеної до  зони виробничої діяльності  ГПУ «Шебелинкагазвидобування».

            4. Український державний геологорозвідувальний інститут - клопотання щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки, вуглеводнів Моначинівської ділянки надр, розташованої в Зміївському та Балаклійському районах.

            5. Відкрите акціонерне товариство «ШЕБЕЛИНСЬКА ВОДА» - клопотання щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою  геологічного вивчення, у тому числі  дослідно-промислової розробки, джерела № 1 «Піонерське» Шебелинського родовища мінеральних лікувально-столових вод, розташованого в смт Червоний Донець Балаклійського  району.

6. Закрите акціонерне товариство компанія «БЕЛ – ГЕР»  - клопотання щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою  геологічного вивчення, у тому числі  дослідно-промислової розробки, водозабору прісних підземних вод (свердловина №1), розташованого у
м. Куп’янську.

7. Відкрите акціонерне товариство «Вімм-Білль-Данн Україна» - клопотання щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування прісних підземних вод родовища «Ромол» (свердловина № 5618,  що розташована в м. Харкові на території філії ВАТ «ВБД Україна» - «Харківський Молочний Комбінат»).

 

Перший заступник

голови обласної ради                                                                                М. Тітов