ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

_____ сесія VІIІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

ПРОЄКТ

 

Від  _____________  2023 року                                                        № ___-VІІI

 

Про прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області та перейменування ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ «КІРОВЕЦЬ»

 

З метою створення сприятливих умов для гармонійного виховання, фізичного розвитку, повноцінного оздоровлення, змістового відпочинку, а також зайняття фізичною культурою і спортом дітей та молоді Харківської області, задля підготовки спортивного резерву для збірних команд України, збереження тренерсько-викладацького складу, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», беручи до уваги рішення Ради громадської організації «Харківське обласне фізкультурно-спортивне товариство «Україна» від 01.09.2023 (протокол № 3), враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії обласної ради з питань молодіжної політики, спорту, культури та туризму, обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Прийняти у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКУ СПОРТИВНУ ШКОЛУ «КІРОВЕЦЬ» (код ЄДРПОУ 32032211), юридична адреса: 61052 Харківська обл., місто Харків, вул. Чоботарська, будинок 36.

 

2. Перейменувати ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКУ СПОРТИВНУ ШКОЛУ «КІРОВЕЦЬ» (код ЄДРПОУ 32032211) на КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА З БОРОТЬБИ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

3. Вважати КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА З БОРОТЬБИ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ правонаступником усього майна, усіх прав та обов’язків ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ «КІРОВЕЦЬ» (код ЄДРПОУ 32032211).

4. Харківській  обласній раді:

     4.1. Затвердити Статут КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА З БОРОТЬБИ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

     4.2. Забезпечити внесення змін до Переліку суб’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, затвердженого рішенням обласної ради від 03 квітня 2007 року № 219-V (зі змінами), після проведення державної реєстрації КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА З БОРОТЬБИ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

5. Харківській обласній військовій адміністрації забезпечити фінансування КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА З БОРОТЬБИ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ по галузі «Фізична культура і спорт».

 

6. Зобов’язати керівника вжити необхідних організаційно-правових заходів, пов’язаних із передачею, перейменуванням і реєстрацією статуту закладу, згідно із чинним законодавством України.

 

7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань спільної власності територіальних громад області (Ганна КУЗНЕЦОВА) та з питань молодіжної політики, культури, спорту та туризму (Віталій ГАГАРІН).

 

 

Голова обласної ради                                         Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО