ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

ХІ сесія ХХІV скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

                                                            

Від  19 серпня  2003 року

 

Про затвердження порядку

денного ХІ сесії обласної ради

ХХІV скликання

 

Обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

            Затвердити для розгляду на ХІ сесії обласної ради такий порядок денний:

 

1.      Про формування обласного стабілізаційного фонду продовольчого зерна та визнання таким, що втратило чинність, рішення обласної ради від 24 квітня 2003 року “Про ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації, що склалася в сільському господарстві”. (р11-1-4)

 

ДоповідаєКузькін Є.Ю. – начальник головного фінансового управління облдержадміністрації.

 

2.      Про затвердження обласної Програми розвитку дорожнього комплексу Харківської області на 2004-2010 роки. (р11-2-4)

 

Доповідає: Шептура О.М. – заступник начальника Головного управління промисловості, транспорту і зв`язку облдержадміністрації.

 

3.      Про часткове звільнення від плати за землю Харківського державного авіаційного виробничого підприємства за 2003 рік. (р11-3-4)

 

Доповідає: Воропай Ю.В. – заступник начальника Головного управління промисловості, транспорту і зв’язку  облдержадміністрації.

 

4.      Про хід виконання рішення обласної ради від 25 вересня 2001 року “Про програму боротьби із захворюванням на туберкульоз серед дітей та підлітків у Харківській області на 2002 – 2005 роки”  (XVIІІ сесія XXIII скликання). (р11-4-4)

 

Доповідає: Сердюк О.І. – перший заступник начальника управління охорони здоров`я облдержадміністрації.

 

5.      Про хід виконання рішення обласної ради від 27.06.2000 року “Про регіональну програму поліпшення забезпечення дітей повноцінним харчуванням” (ХII сесія ХХІІІ скликання). (р11-5-4)

 

Доповідає: Сердюк О.І. – перший заступник начальника управління    охорони здоров`я облдержадміністрації.

 

6.      Про передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області цілісних майнових комплексів підприємств, що забезпечують теплопостачання споживачів міста Харкова, у комунальну власність територіальної громади  м. Харкова. (р11-6-4)

 

Доповідає: Пономарьов А.П. – начальник управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації.

 

7.     Про передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області цілісного майнового комплексу Обласного комунального підприємства теплових мереж у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківського району. (р11-7-4)

 

Доповідає: Пономарьов А.П. – начальник управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації.

 

8.     Про передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області мобільних відеокомплексів, що знаходяться на балансі Українського культурного центру "Юність", у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Барвінківського, Лозівського та Куп¢янського  районів. (р11-8-4)

 

Доповідає: Морозко Л.Г. – начальник управління культури облдержадміністрації.

 

9.      Про надання згоди на передачу комплекту одягу сцени та 16 комплектів театральних костюмів і взуття з комунальної власності територіальної громади міста Харкова у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області. (р11-9-4)

 

Доповідає: Морозко Л.Г. – начальник управління культури облдержадміністрації.

 

10.   Про хід виконання Програми соціального захисту населення Харківської області на 2003 рік, затвердженої рішенням обласної ради від 22 лютого 2003 року (VIII сесія ХХІV скликання). (р11-10-4)

 

Доповідає:   Мельник О.М. – заступник начальника головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації.

 

11.        Про створення музею "Харківщина у  Великій Вітчизняній війні  1941-1945 років".(р11-11-4)

 

ДоповідаєВінник А.І. – голова постійної комісії з політико-правових  питань, депутатської діяльності та місцевого самоврядування.

 

 

Голова обласної ради                              О. Колєснік