ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

LIV сесія V скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від  24 лютого 2010 року                                                                                   1594 -V

 

Про передачу в оренду об’єктів спільної

власності територіальних громад

сіл, селищ, міст області

 

            Відповідно до Закону України „Про оренду державного та комунального майна (2269-12) та статті 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” (280/97-ВР) обласна рада

В И Р І Ш И Л А:

1.      Передати в оренду об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області згідно з додатками 1- 3. (р1594_5_д1) (р1594_5_д2) (р1594_5_д3)

2.      Доручити голові обласної ради укласти договори оренди стосовно об’єктів, зазначених у додатках до цього рішення, у встановленому чинним законодавством України порядку.

3.      Надати дозвіл комунальним підприємствам, закладам на укладання договорів оренди стосовно об’єктів, зазначених у додатках до цього рішення, у встановленому чинним законодавством України порядку.

4. Передати в оренду в 2010 році вільні нежитлові приміщення, що знаходяться на балансі виробничо-експлуатаційного підприємства «ДЕРЖПРОМ» та розташовані за адресою: м. Харків, м-н Свободи, 5. Встановити, що передача в оренду здійснюється виключно на конкурсних засадах, окрім випадків, визначених законодавством України, у порядку, встановленому законодавством та рішеннями обласної ради.

5. Встановити, що у 2010 році орендодавцем за договорами оренди нежитлових приміщень, розташованих за адресою: м. Харків, м-н Свободи, 5, - виступатиме виробничо-експлуатаційне підприємство «ДЕРЖПРОМ».

6. Конкурсній комісії з передачі в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області вжити заходів щодо організації та проведення конкурсів на право оренди стосовно об’єктів, зазначених у додатках 1, 2 (р1594_5_д1) (р1594_5_д2) до цього рішення, та вільних нежитлових приміщень, що знаходяться на балансі виробничо-експлуатаційного підприємства «ДЕРЖПРОМ», окрім випадків, визначених чинним законодавством України.

7. Виробничо-експлуатаційному підприємству «ДЕРЖПРОМ» надавати обласній раді до 15 числа місяця, наступного за звітним кварталом, звіт про виконання цього рішення.

     8. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань спільної власності територіальних громад області (Александрович Ю.К.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                    С. Чернов