ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

LIV сесія  V скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 24 лютого  2010 року                                                                               1595-V

 

Про прийняття  у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області цілісного майнового комплексу школи вищої спортивної майстерності Державного експериментального навчально-спортивного центру України з легкої атлетики в м. Харкові   з державної власності

 

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів Українивід 11 листопада 2009 року  №1337-р  «Про передачу цілісного майнового комплексу школи вищої спортивної майстерності Державного експериментального навчально-спортивного центру України з легкої атлетики в м. Харкові у спільну власність територіальних громад сіл, селищ і міст Харківської  області» (1337-2009-р), беручи до уваги звернення Міністерства  України  у справах сім’ї, молоді та спорту і Харківської  обласної державної адміністрації,   згідно  із Законом України  «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» (147/98-ВР), статті  43, пункту 10 розділу V «Прикінцеві  та перехідні положення» Закону України   «Про місцеве самоврядування в Україні» (280/97-ВР) обласна рада

 

                                               В И Р І Ш И Л А:

 

1. Прийняти  у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області цілісний майновий комплекс школи вищої спортивної майстерності Державного експериментального навчально-спортивного центру України з легкої атлетики в м. Харкові  з державної власності. 

2.   Створити  комісію для передачі цілісного майнового комплексу, зазначеного у пункті 1 цього рішення,  та затвердити її персональний склад (додається). (р1595_5_д)

3. Комісії, за результатами обстеження, скласти акт приймання-передачі  цілісного  майнового комплексу школи вищої спортивної майстерності Державного експериментального навчально-спортивного центру України з легкої атлетики в м. Харкові з державної  власності у спільну  власність територіальних громад сіл, селищ, міст  області та надати на затвердження голові обласної ради.

4. Управлінню з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради  після затвердження акта приймання-передачі здійснити заходи щодо корегування переліку майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії: з питань спільної власності територіальних громад області (Александрович Ю. К.) та з питань молодіжної політики, фізичної культури, спорту і туризму (Левченко Н.В.).

 

 

Голова обласної ради                                                                 С. Чернов