ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

LIV сесія V скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 24 лютого  2010 року                                                                         № 1597- V

 

Про припинення діяльності комунального підприємства охорони здоров’я «Центральна районна аптека № 99» шляхом ліквідації через приєднання до орендаря - товариства з обмеженою відповідальністю «Едельвейс-Фарм»

           

Керуючись Цивільним кодексом України (435-4), Господарським кодексом України (436-4), відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців» (755-15), статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (280/97-ВР), у зв’язку з укладанням з товариством з обмеженою відповідальністю «Едельвейс-Фарм» договору оренди цілісного майнового комплексу № 82 від 23 березня 2009 року обласна рада

                                  

В И Р І Ш И Л А:

 

1.             Припинити діяльність комунального підприємства охорони здоров’я «Центральна районна аптека № 99» шляхом ліквідації через приєднання до орендаря - товариства з обмеженою відповідальністю «Едельвейс-Фарм».

 

2.             Створити ліквідаційну комісію у складі:

 

голова комісії:

 

Шаповалова

Галина

Іванівна           

-   завідуюча КПОЗ «Центральна районна аптека № 99», паспорт: серія МК 572777, виданий Красноградським
РВ УМВС України в Харківській області 09 жовтня
1997 року, зареєстрована за адресою: м. Красноград, Мікрорайон 3, буд. 21а, кв. 47, - ідентифікаційний номер 1886301006;

 

член комісії:

 

 

Єніна

Ірина Миколаївна

-   головний бухгалтер КПОЗ «Центральна районна аптека № 99», паспорт: серія ММ 034506, виданий Красноградським РВ УМВС України в Харківській області 13 листопада 1998 року, зареєстрована за адресою: Красноградський район, с. Наталине,
вул. Червоноармійська, буд. 25, кв. 12, - ідентифікаційний номер 2347600989.

 

Місцем роботи ліквідаційної комісії визначити приміщення, розташовані за адресою: Харківська обл., м. Красноград, вул. Щучки, 109.

 

3.       Ліквідаційній комісії здійснити у визначені законодавством терміни дії, передбачені Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців» (755-15) та іншими законодавчими актами.

 

4.             Вважати товариство з обмеженою відповідальністю «Едельвейс-Фарм» правонаступником прав та обов’язків комунального підприємства охорони здоров’я «Центральна районна аптека № 99» відповідно до договору оренди цілісного майнового комплексу № 82 від 23 березня 2009 року.

 

5.       Голові обласної ради після проведення державної реєстрації, з метою виконання заходів, передбачених у пунктах 1, 4 даного рішення, забезпечити внесення змін до Переліку суб’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та Переліку орендованих цілісних майнових комплексів та структурних підрозділів, майно яких знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

 

6.       Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії: з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства (Святаш В.М.); з питань спільної власності територіальних громад області (Александрович Ю.К.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                            С. Чернов