ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення обласної ради «Про подовження терміну дії контракту з Шевченко Ларисою Іванівною, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “ПРОФДЕЗІНФЕКЦІЯ”»

 

До обласної ради надійшла заява від Шевченко Лариси Іванівни від 24.04.2024 (вхідний номер обласної ради 3264/01-37 від 25.04.2024) стосовно подовження з нею трудових відносин на посаді директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ПРОФДЕЗІНФЕКЦІЯ».

Юридична адреса та місцезнаходження КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ПРОФДЕЗІНФЕКЦІЯ» (далі за текстом – підприємство): м. Харків, вул. Валерʼянівська, 113.

Підприємство створене з метою проведення заходів щодо знищення у середовищі життєдіяльності людини збудників інфекційних хворіб (дезінфекції) та їх переносників комах (дезінсекції) і гризунів (дератизації) для забезпечення епідеміологічного благополуччя.

ШЕВЧЕНКО Лариса Іванівна 1974 року народження. Освіта вища. У 2011 році закінчила Державний вищий навчальний заклад “Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди”, отримавши повну вищу освіту за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Біологія» та здобувши кваліфікацію викладача біологічних дисциплін.

ШЕВЧЕНКО Лариса Іванівна обіймає посаду директора Підприємства на підставі рішення обласної ради від 24 квітня 2014 року № 967-VI «Про звільнення та призначення керівників комунальних підприємств» на умовах контракту. Строк закінчення контракту - 14.09.2024.

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43, статті 59                         Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 23, 24 Кодексу законів про працю України, розділу ІІ додатку 1 до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1364-VІІ, підготовлено проєкт рішення обласної ради «Про подовження терміну дії контракту з Шевченко Ларисою Іванівною, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ПРОФДЕЗІНФЕКЦІЯ».

 

 

 

Начальник управління

з питань комунальної власності

виконавчого апарату обласної ради                                Андрій ГНАТУШОК