ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

LVI сесія V скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 14 квітня 2010 року                                                                          1660-V

 

Про зміну типу та перейменування

Комунального закладу

«Харківський обласний

науково-методичний

інститут безперервної освіти»

 

З метою створення в Харківській області комунального вищого навчального закладу інноваційного типу для виконання нових завдань, що постали у зв’язку із світовими інтеграційними процесами в освіті; забезпечення доступності якісного неперервного підвищення кваліфікації та перепідготовки професійних кадрів відповідно до потреб освіти й економіки регіону; підвищення значення неперервної освіти у зв’язку з необхідністю покращення професійного рівня педагогічних і управлінських кадрів у системі освіти; модернізації навчально-виховного процесу в дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних, вищих навчальних закладах, відповідно до статей 10, 25 Закону України «Про вищу освіту» (2984-14), статей 43 та 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (280/97-ВР) обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Змінити тип Комунального закладу «Харківський обласний науково-методичний інститут безперервної освіти» з інституту на академію.

2. Перейменувати Комунальний заклад «Харківський обласний науково-методичний інститут безперервної освіти» у Комунальний вищий навчальний заклад «Харківська академія неперервної освіти».

3. Доручити голові Харківської обласної ради затвердити Статут Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти».

4. Обласній державній адміністрації здійснити заходи щодо виконання цього рішення.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань науки і освіти (Прокопенко І.Ф.) та з питань спільної власності територіальних громад області (Александрович Ю.К.).

 

Голова обласної ради                                                                 С. Чернов