ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

LVI сесія V скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від  14 квітня  2010 року                                                                             1661-V

 

Про звільнення та призначення керівників комунальних підприємств

 

Відповідно до Кодексу законів про працю України (322-08), пункту 20 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (280/97-ВР),  рішення обласної ради від 29 жовтня 2009 року № 1436-V «Про затвердження Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області»  (р1436-5) обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1.      Звільнити із займаної посади керівників комунальних підприємств, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, згідно з додатком  1. (р1661_5_д1)

 

2.      Призначити кандидатів на посади керівників комунальних підприємств, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, на умовах контракту з випробувальним строком 3 місяці, згідно з додатком 2. (р1661_5_д2)

 

3.      Призначити кандидата на посаду керівника вищого навчального закладу, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, на умовах контракту строком на 5 років, згідно з додатком 3. (р1661_5_д3)

 

4. Подовжити трудові відносини з керівниками комунальних підприємств, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області,  на умовах контракту, згідно з додатком  4. (р1661_5_д4)

 

 

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань забезпечення прав людини, свободи слова та інформації (Стрижко Л.П.), з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства  (Святаш В.М.),  з питань науки і освіти (Прокопенко І.Ф.), з питань паливно-енергетичного комплексу, енергозбереження та житлово-комунального господарства (Мураєв Є.В.), з питань  промисловості, будівництва, транспорту, шляхів і зв’язку (Дем’яненко І.Я.), з питань спільної власності територіальних громад області (Александрович Ю.К.).

 

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов