ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

LVІ сесія V скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 14 квітня 2010 року                                                                             № 1664-V

 

Про передачу в оренду об’єктів спільної

власності територіальних громад сіл, селищ,

міст області та внесення змін до додатку до

рішення обласної ради від 24 лютого 2010 року

№ 1602-V «Про надання пільг по сплаті

орендної плати»

 

            Відповідно до Закону України „Про оренду державного та комунального майна” (2269-12) та статті 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” (280/97-ВР) обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1.      Передати в оренду об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області згідно з додатками 1, 2. (р1664_5_д1) (р1664_5_д2)

 

2.      Доручити голові обласної ради укласти договори оренди стосовно об’єктів, зазначених у додатках до цього рішення, у встановленому чинним законодавством України порядку.

 

3.      Надати дозвіл комунальним підприємствам, закладам на укладання договорів оренди стосовно об’єктів, зазначених у додатках до цього рішення, у встановленому чинним законодавством України порядку.

 

4.      Конкурсній комісії з передачі в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області вжити заходів щодо організації та проведення конкурсів на право оренди стосовно об’єктів, зазначених у додатку 1 до цього рішення.

 

5.      Спрямувати у 2010-2011 роках 100% плати, отриманої за оренду нерухомого майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та перебуває в господарському віданні виробничо–експлуатаційного підприємства «ДЕРЖПРОМ», на розрахунковий рахунок вказаного підприємства, за умови використання її на утримання цього майна.

Встановити, що дія цього пункту рішення поширюється на договори оренди комунального майна, орендодавцем по яких виступає виробничо–експлуатаційне підприємство «ДЕРЖПРОМ».

 

6.      Внести зміни до додатку (р1602-5_д) до рішення обласної ради від 24 лютого 2010 року № 1602-V (р1602-5) «Про надання пільг по сплаті орендної плати», виклавши пункт 4 у наступній редакції:

 

«

з/п

Орендар

Місцезнаходження

об’єкта

Об’єкт оренди

Балансоутри-мувач

4.

Управління освіти Департаменту з гуманітарних питань Харківської міської ради

м. Харків,
вул. Сумська, 64,
6 поверх,

кімнати №№ 4 -9, 46 - 48

нежитлові приміщення загальною площею
383,70 кв.м

ВЕП «ДЕРЖПРОМ»

 

                                                                                                                                                           ».

 

     7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань бюджету (Немикіна Л.П.); з питань спільної власності територіальних громад області (Александрович Ю.К.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                    С. Чернов