ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

LVIІ сесія V скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

Від 30 квітня 2010 року                                                                          1689-V

 

 

Про затвердження порядку денного

позачергової LVIІ сесії обласної ради

V скликання

 

 

Відповідно до статей 46, 55 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" (280/97-ВР) та Регламенту обласної ради (р12-5-Д) затвердити для розгляду на позачерговій LVIІ сесії обласної ради такий порядок денний:

 

1.      Про обласний бюджет на 2010 рік. (р1690-5)

 

Доповідає: Овсянніков Сергій Іванович – начальник Головного фінансового управління обласної державної адміністрації.

 

2.      Про звільнення та призначення керівників комунальних підприємств. (р1691-5)

 

Доповідає: Поливаний Анатолій Петрович – начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

3.        Про заяву Харківської обласної ради на підтримку дій, спрямованих на поглиблення стратегічного партнерства України з Російською Федерацією. (р1692-5)

 

Доповідає: Алексєєв Володимир Геннадійович – депутат обласної ради.

 

4.        Про передачу з балансу загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, сел. Кочеток Чугуївського району Харківської області комунальної власності цілісного майнового комплексу оздоровчого табору "Чайка", що розташований за адресою: Харківська область, Зміївський район, с. Лиман, - на баланс Харківського обласного вищого училища фізичної культури і спорту. (р1693-5)

 

Доповідає: Михайленко Галина Володимирівна – заступник начальника Головного управління освіти і науки Харківської облдержадміністрації.

5.        Про внесення змін до Положення про звання "Почесний громадянин Харківської області", затвердженого рішенням обласної ради від 26 жовтня 2006 року № 71-V (із змінами). (р1694-5)

 

Доповідає: Тітов Микола Ілліч – перший заступник голови обласної ради.

 

6.        Про депутатські запити.

 

Інформує: Чернов Сергій Іванович – голова обласної ради.

 

6.1. Про депутатський запит депутата обласної ради Павлюкова Л.А. до начальника Головного управління охорони здоров'я облдержадміністрації Галацана О.В. щодо вирішення питання працевлаштування випускниці медичного вищого навчального закладу Петуніної О.Ю. (р1695-5)

 

6.2. Про депутатський запит депутата обласної ради Тищенка П.В. до прокурора Харківської області Синчука В.Л. щодо ненадання працівниками міліції та прокуратури відповідей на звернення громадян (в порушення чинного законодавства України). (р1696-5)

 

6.3. Про депутатський запит депутата обласної ради Таранова В.Г. до голови Харківської обласної державної адміністрації Добкіна М.М. щодо неприпустимості знищення березового гаю біля водоймища Гримучка у смт Слатине Дергачівського району. (р1697-5)

 

6.4. Про депутатський запит депутата обласної ради Цюртка В.М. до прокурора Харківської області Синчука В.Л. щодо вжиття заходів реагування до директора будівельного ліцею № 47 Котовенка М.А. стосовно розкрадання коштів та незаконного виселення родини Котляр-Іваницьких. (р1698-5)

 

6.5. Про депутатський запит депутата обласної ради Цюртка В.М. до прокурора Харківської області Синчука В.Л. та начальника Ізюмського РВ ГУ МВС України в Харківській області Шевченка Ю.О. щодо законності затримання гр. Скопенка Є.А. (р1699-5)

 

6.6. Про депутатський запит депутата обласної ради Павлюкова Л.А. до секретаря Харківської міської ради Кернеса Г.А. щодо забезпечення реалізації заходів відповідно до рекомендацій, викладених в акті обстеження технічного стану житлового будинку по вул. Сумській, 72 у м. Харкові. (р1700-5)

 

6.7. Про усний депутатський запит депутата обласної ради Проскуріна В.С. до начальника СТГО "Південна залізниця" Остапчука В.М. щодо порушення питання про присвоєння імені полковника Артеменка І.Т. одному з пасажирських потягів українсько-російського сполучення. (р1701-5)

 

7.        Різне.

 

Голова обласної ради                                                                               С. Чернов