ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

LVIII сесія V скликання

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 17 червня 2010 року                                                                                1724-V

 

Про зміну типу та перейменування

Люботинської загальноосвітньої

школи-інтернату І ступеня для дітей-сиріт та

дітей, позбавлених батьківського піклування,

Харківської обласної ради

 

З метою виконання пункту 5 підрозділу 3.2. розділу 3 комплексної Програми розвитку гуманітарної сфери, затвердженої рішенням обласної ради від 03 лютого 2009 року № 1103-V (р1103-5), щодо створення у 2009-2013 роках комунального закладу «Люботинський навчально-виховний комплекс» Харківської обласної ради на базі Люботинської загальноосвітньої школи-інтернату І ступеня для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, Харківської обласної ради, відповідно до законів України «Про освіту» (1060-12), «Про дошкільну освіту» (2628-14), «Про загальну середню освіту» (651-14), статей 43 та 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (280/97-ВР) обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Змінити тип Люботинської загальноосвітньої школи-інтернату І ступеня для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, Харківської обласної ради на навчально-виховний комплекс (дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа-інтернат I-IIІ ступенів) для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

2. Перейменувати Люботинську загальноосвітню школу-інтернат І ступеня для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, Харківської обласної ради в комунальний заклад «Люботинський навчально-виховний комплекс (дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів)» Харківської обласної ради.

3. Доручити голові обласної ради затвердити статут комунального закладу «Люботинський навчально-виховний комплекс (дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів)» Харківської обласної ради.

4. Обласній державній адміністрації здійснити заходи щодо виконання цього рішення.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань науки і освіти (Прокопенко І.Ф.) та з питань спільної власності територіальних громад області (Александрович Ю.К.).

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов