Додаток

до рішення обласної ради

від 17 червня 2010 року № 1745- V

(LVІІІ сесія V скликання)

 

Перелік підприємств,

клопотання яких щодо користування надрами погоджено

 

1.           Дочірня компанія "Укргазвидобування" Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" (для філії Шебелинське відділення з переробки газового конденсату і нафти Управління з переробки газу та газового конденсату) – клопотання щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами, з метою геологічного вивчення, в тому числі дослідно-промислової розробки, водозабору прісних підземних вод (свердловини № 1-10, розташовані у с. Андріївка, Балаклійського району).

 

2.          Державне підприємство "Артемівський спиртовий завод" – клопотання щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами, з метою геологічного вивчення, в тому числі дослідно-промислової розробки, водозабору прісних підземних вод (свердловини № 1-5, 7, розташовані у м. Мерефа, Харківського району).

 

3.          Державне підприємство "Караванський спиртовий завод" – клопотання щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами, з метою геологічного вивчення, в тому числі дослідно-промислової розробки, водозабору прісних підземних вод (свердловини № 1, 2, 4а, 5, 6, розташовані в  с. Караван, на південній околиці м. Люботина Харківського району).

 

4.          Приватна фірма "ГАММА-55" – клопотання щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами, з метою геологічного вивчення, в тому числі дослідно-промислової розробки, водозабору прісних підземних вод (свердловина, що розташована на промисловому майданчику підприємства у смт Золочів).

 

5.          Відкрите акціонерне товариство "Турбоатом" – клопотання щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами, з метою геологічного вивчення, в тому числі дослідно-промислової розробки, водозабору прісних підземних вод (свердловина № 7464/1, розташована у м. Харкові).

 

6.          Закрите акціонерне товариство "Новоселівський гірничо-збагачувальний комбінат" – клопотання щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами, з метою геологічного вивчення, в тому числі дослідно-промислової розробки, водозабору прісних підземних вод (свердловини № 3891/2, 53-81, розташовані у с. Новоселівка, Нововодолазького району).

 

7.          Харківський державний міжобласний спецкомбінат – клопотання щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування прісних підземних вод (свердловини № 4265, 2093/3, розташовані на території ур. Пересічне, Дергачівського району).

 

8.          Борівське комунальне водопровідно-каналізаційне підприємство – клопотання щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування прісних підземних вод (свердловини № 1-5, розташовані у смт Боровій, Борівського району).

 

9.          Закрите акціонерне товариство "Альянс" – клопотання щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами, з метою геологічного вивчення, в тому числі дослідно-промислової розробки, водозабору прісних підземних вод (свердловина № 3665, розташована у м. Харкові).

 

10.      Закрите акціонерне товариство ТМ "Зміївська овочева фабрика" – клопотання щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами, з метою геологічного вивчення, в тому числі дослідно-промислової розробки, водозабору прісних підземних вод (свердловина № 660, розташована в смт Комсомольське Зміївського району).

 

11.      Державне підприємство "Завод хімічних реактивів" Науково-технологічного комплексу «Інститут монокристалів» Національної академії наук  – клопотання щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами, з метою геологічного вивчення, в тому числі дослідно-промислової розробки, водозабору прісних підземних вод (свердловини № 22, 2-200, розташовані
у м. Харкові).

 

12.            Товариство з обмеженою відповідальністю фірма "Ордана" - клопотання щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами, з метою видобування прісних підземних вод (родовище "Ордана", розташоване на відстані 3 км на захід від с. Петрівське Вовчанського району).

 

 

 

 

Перший заступник

голови обласної ради                                                                                  М. Тітов