ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

LVIII сесія V скликання

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 17 червня 2010 року                                                                          1707-V

 

Про затвердження Програми

підвищення енергоефективності

та зменшення споживання

енергоресурсів по Харківській

області на 2010-2014 роки

 

            Розглянувши розроблений Харківською обласною державною адміністрацією і погоджений Національним агентством України з питань забезпечення ефективного використання енергетичних ресурсів проект Програми підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоресурсів по Харківській області на 2010-2014 роки, на підставі статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (280/97-ВР) обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

            1. Затвердити Програму підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоресурсів по Харківській області на 2010-2014 роки (додається). (р1707_5_д)

            2. Доручити обласній державній адміністрації забезпечити виконання заходів, передбачених Програмою підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоресурсів по Харківській області на 2010-2014 роки, та здійснювати їх фінансування в межах асигнувань за погодженням із постійними профільними комісіями обласної ради.

            3. Рекомендувати районним державним адміністраціям, органам місцевого самоврядування розробити та затвердити районні (міські) програми підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоресурсів і передбачити кошти на їх фінансування.

            4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань паливно-енергетичного комплексу, енергозбереження та житлово-комунального господарства  (Мураєв Є.В.), з питань бюджету (Немикіна Л.П.).

 

Голова обласної ради                                                                                            С. Чернов