ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

LX сесія V скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від  19 серпня 2010 року                                                                                  1788-V

 

Про передачу в оренду об’єктів спільної

власності територіальних громад

сіл, селищ, міст області

 

            Відповідно до Закону України „Про оренду державного та комунального майна(2269-12) та статті 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” (280/97-ВР) обласна рада

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Передати в оренду в 2010 році вільні нежитлові приміщення, що знаходяться на балансі виробничо-експлуатаційного підприємства «ДЕРЖПРОМ» та розташовані за адресою: м. Харків, вул. Сумська, 64 та вул. Мироносицька, 33. Встановити, що передача в оренду здійснюється виключно на конкурсних засадах, окрім випадків, визначених законодавством України, у порядку, встановленому чинним законодавством та рішеннями обласної ради.

2. Встановити, що у 2010 році орендодавцем за договорами оренди нежитлових приміщень, розташованих за адресою: м. Харків, вул. Сумська, 64 та вул. Мироносицька, 33, - виступатиме виробничо-експлуатаційне підприємство «ДЕРЖПРОМ».

 3. Конкурсній комісії з передачі в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області вжити заходів щодо організації та проведення конкурсів на право оренди стосовно вільних нежитлових приміщень, що знаходяться на балансі виробничо-експлуатаційного підприємства «ДЕРЖПРОМ», окрім випадків, визначених чинним законодавством України.

 4. Виробничо-експлуатаційному підприємству «ДЕРЖПРОМ» надавати обласній раді до 15 числа місяця, наступного за звітним кварталом, звіт про хід виконання цього рішення.

  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань спільної власності територіальних громад області (Александрович Ю.К.).

 

 

Голова обласної ради                                                                              С. Чернов