ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

    Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

 

 

Від  16 серпня  2010 року                                                                                  84

 

 

Про скликання чергової LXІ сесії

обласної ради V скликання

 

 

Відповідно до статей 46, 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (280/96-ВР), Регламенту обласної ради (р12-5-Д):

 

1. Скликати чергову LXІ сесію обласної ради V скликання з 27 серпня  2010 року.

 

2. Провести пленарне засідання LXІ сесії обласної ради V скликання 15 вересня 2010 року о 10.00 годині в залі засідань Будинку рад (м. Харків, вул. Сумська, 64), реєстрацію депутатів розпочати о 09.00 годині.

 

3. Винести на розгляд такі питання:

 

3.1. Про затвердження тексту та музики гімну Харківської області.

 

3.2.Про присвоєння звання "Почесний громадянин Харківської області".

 

3.3. Про затвердження Програми розвитку місцевого самоврядування в Харківській області на 2011-2015 роки.

 

3.4. Про внесення змін до додатку 1 до рішення обласної ради  від 03 липня 2003 року "Про обласний конкурс "Краща сільська, селищна, міська (міста районного значення) рада" (із змінами).

 

3.5. Про передачу в оренду об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

 

3.6. Про передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області цілісного майнового комплексу Кегичівської районної друкарні, розташованого за адресою: вул. Волошина, 46, - у спільну власність територіальних громад сіл, селищ Кегичівського району.

 

3.7.  Про прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області цілісного майнового комплексу КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ МІСЬКИЙ КЛІНІЧНИЙ ПОЛОГОВИЙ БУДИНОК № 5 м. ХАРКОВА», розташованого за адресою: м. Харків, вул. Малиновського, 4, – із комунальної власності територіальної громади міста Харкова з 01 січня 2011 року.

 

3.8. Про внесення змін до додатку 1 «Перелік суб’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області» та додатку 2 «Перелік орендованих цілісних майнових комплексів та структурних підрозділів, майно яких знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», затверджених рішенням обласної ради від 03 квітня 2007 року № 219-V (зі змінами).

 

3.9. Про узгодження реконструкції частини першого поверху нежитлової будівлі Літ. "А-4" КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я "ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР УРОЛОГІЇ І НЕФРОЛОГІЇ ім. В.І. ШАПОВАЛА", розташованого за адресою: м. Харків, просп. Московський, 195, - з будівництвом вхідної групи.

 

3.10. Про внесення змін та доповнень до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 29 жовтня 2009 року № 1436-V,  та додатків 1, 2 до нього.

 

3.11. Про звільнення та призначення керівників комунальних підприємств.

 

3.12. Про оголошення конкурсу на заміщення посади директора Обласного комунального закладу «Харківське художнє училище».

 

3.13. Про надання пільг по сплаті орендної плати.

 

3.14.  Про депутатські запити.

 

3.15. Різне.

 

4. Виконавчому апарату обласної ради опублікувати це розпорядження у засобах масової інформації  та довести до відома депутатів обласної ради.

 

5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Голова обласної ради                                                                  С. Чернов