Додаток

до рішення обласної ради

від 15 вересня 2010 року № 1806-V (1806-5-рр)

(LXI сесія V скликання)

 

 

Зміни,

що вносяться до додатку 1 «Положення про обласний конкурс "Краща сільська, селищна, міська (міста районного значення) рада"»
до рішення обласної ради від 03 липня 2003 року «Про обласний конкурс "Краща сільська, селищна, міська (міста районного значення)  рада"»
(р10-16-4) (із змінами)

 

 

1. У підпункті 2.3 пункту 2 «Організаційне забезпечення проведення конкурсу»:

викласти частину 4  у новій редакції:

«4) начальники (або уповноважені ними представники) (за згодою):

-          Головного управління агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації;

-          Головного управління економіки Харківської обласної державної адміністрації;

-          Головного управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації;

-          Головного управління житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської обласної державної адміністрації;

-          Головного управління охорони здоров’я Харківської обласної державної адміністрації;

-          Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації;

-          управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації;

-          Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Харківській області;

-          Головного управління Держкомзему в Харківській області.»;

 

доповнити підпункт частиною 6 такого змісту:

 

«6) представники Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області у кількості трьох осіб, персональний склад яких щорічно визначається правлінням Асоціації.».

 

2.     Пункт  4 «Підведення підсумків» викласти в новій редакції:

 

«       4. Підведення підсумків

 

4.1. Підсумки обласного конкурсу на кращу сільську, селищну, міську (міста районного значення)  раду підводяться у два етапи:

 

перший етап – до 15 жовтня поточного року;

другий етап- з 01 листопада по 25 листопада.

На першому етапі районною радою на підставі цього Положення утворюється конкурсна комісія, що проводить конкурс у районі та визначає переможця у І, ІІ категоріях, про що складається протокол. На його підставі видається спільне розпорядження голови районної ради й голови районної державної адміністрації. Матеріали згідно з умовами конкурсу по даних радах та по селищній або міській (міста районного значення) раді, що є центром району, надаються до обласної конкурсної комісії до 20 жовтня поточного року.

На другому етапі обласна конкурсна комісія визначає переможців  серед рад у кожній із категорій (І, ІІ, ІІІ місця), про що складається протокол. На його підставі видається спільне розпорядження голови обласної ради та голови обласної державної адміністрації про нагородження сільських, селищних, міських (міст районного значення) рад, у кожній із категорій, із зазначенням цінного подарунку для кожного переможця.

4.2. Переможцем другого етапу не може бути визнана сільська, селищна, міська (міста районного значення) рада, яка не виконала дохідну частину місцевого бюджету по власних і закріплених доходах.

4.3. Сільська, селищна, міська (міста районного значення) рада, що посіла перше місце, наступні три роки не бере участі в конкурсі.

4.4. Посадові особи та службовці сільських, селищних, міських рад, які посіли призові місця, нагороджуються грошовими винагородами в розмірі посадових окладів.

4.5. Дипломами нагороджуються сільські, селищні, міські (міста районного значення) ради – переможці, а також голови цих рад.».

 

 

Перший заступник

голови обласної ради                                                           М. Тітов