ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ІІ сесія VІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 01 грудня 2010 року                                                                                        7-VІ

 

Про затвердження Програми реформування

і розвитку житлово-комунального господарства

Харківської області на 2010-2014 роки

 

 

            Відповідно до Закону України "Про Загальнодержавну програму реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2009-2014 роки"  (1869-15) та на підставі статті 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" (280/97-ВР) обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

            1. Затвердити Програму реформування і розвитку житлово-комунального господарства Харківської області на 2010 - 2014 роки (додається). (р7_6_д)

 

            2. Доручити обласній державній адміністрації забезпечити виконання заходів, передбачених Програмою реформування і розвитку житлово-комунального господарства Харківської області на 2010 - 2014 роки, та здійснювати їх фінансування в межах асигнувань, передбачених на відповідний бюджетний період.

 

            3. Рекомендувати районним державним адміністраціям, органам місцевого самоврядування передбачати кошти на фінансування районних (міських) програм реформування і розвитку житлово-комунального господарства на період до 2014 року.

 

            4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства, промисловості, будівництва, транспорту, шляхів і зв’язку (Шаповалов О.В.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                               С. Чернов