ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ІІ сесія VІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 01 грудня 2010 року                                                                                   13-VІ

 

 

Про надання згоди на отримання

КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ

«ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС

«МЕТАЛІСТ» державної фінансової підтримки

у вигляді фінансової допомоги на безповоротній основі

 

 

З метою забезпечення здійснення цільового призначення - надання Державним підприємством «ФІНАНСУВАННЯ ІНФРАСТРУКТУРНИХ ПРОЕКТІВ» державної фінансової підтримки у вигляді фінансової допомоги на безповоротній основі КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС «МЕТАЛІСТ» для завершення реконструкції спортивного комплексу (м. Харків, вул. Плеханівська, 65), яка внесена до завдання № 1 до додатку 2 Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу (далі – Програма), затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2010 року № 357 (357-2010-п), - керуючись Порядком використання запозичених у 2010 році коштів для виконання завдань та заходів Програми, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 27 жовтня 2010 року № 990 (990-2010-п), відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (280/97-ВР) обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Надати КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС «МЕТАЛІСТ» згоду на отримання державної фінансової підтримки у вигляді фінансової допомоги на безповоротній основі в сумі 30,7 млн. грн. на виконання завдання № 1 («Будівництво нових та реконструкція діючих стадіонів для проведення в Україні матчів фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Реконструкція спортивного комплексу комунального підприємства «Обласний спортивний комплекс «Металіст» по вул. Плеханівській, 65 в м. Харкові») додатку 2 до Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України  від 14 квітня 2010 року № 357 «Про затвердження Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу». (357-2010-п)

2. Доручити генеральному директору КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОСК «МЕТАЛІСТ» укласти в установленому чинним законодавством порядку договір на отримання від Державного підприємства «ФІНАНСУВАННЯ ІНФРАСТРУКТУРНИХ ПРОЕКТІВ» державної фінансової підтримки у вигляді фінансової допомоги на безповоротній основі в сумі 30,7 млн. грн.

3. Погодити проект договору про надання фінансової допомоги на безповоротній основі між Державним підприємством «ФІНАНСУВАННЯ ІНФРАСТРУКТУРНИХ ПРОЕКТІВ» та КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС «МЕТАЛІСТ».

4. Обласній державній адміністрації здійснити заходи з контролю за цільовим використанням державної фінансової підтримки в сумі 30,7 млн. грн. для завершення реконструкції спортивного комплексу КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОСК «МЕТАЛІСТ» згідно з вимогами УЄФА.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестицій, міжнародного та міжрегіонального співробітництва (Суботін В.Г.), з питань молодіжної політики, спорту, туризму та підготовки до Євро-2012 (Безрученко В.О.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                С. Чернов