ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ІІ сесія VІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 01 грудня 2010 року                                                                             22-

 

 

Про надання в користування мисливських угідь,

припинення права користування мисливськими

угіддями та про внесення відповідних змін

до рішення обласної ради від 29 вересня 1998 року

«Про надання в користування мисливських

угідь» (із змінами та доповненнями)

 

            Розглянувши подання Харківського  обласного  управління  лісового та мисливського господарства щодо надання в користування мисливських угідь товариству з обмеженою відповідальністю «Природоохоронне підприємство «Ізбитське-2», відповідно до статті 15 Закону України «Про тваринний світ» (2894-14), статей 9, 22, 23 Закону України «Про мисливське господарство та полювання» (1478-14), статті 75 Лісового  кодексу України (3852-12), статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (280/97-ВР) обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Припинити право користування мисливськими угіддями Харківської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» в межах Вовчанського району загальною площею 10969 га у зв’язку з добровільною відмовою від користування.

2. Надати в користування мисливські угіддя в межах Вовчанського району товариству з обмеженою відповідальністю «Природоохоронне підприємство «Ізбитське-2» терміном на 20 років для ведення мисливського господарства загальною площею 5543 га.

3. Віднести мисливські угіддя площею 5426 га в межах Вовчанського району  до мисливських угідь державного мисливського резерву.

4. Внести відповідні зміни до додатку № 4 до рішення обласної ради від 29 вересня 1998 року «Про надання в користування мисливських угідь» (р3-9-3) (із змінами та доповненнями), виклавши його у новій редакції (додається). (р22_6_д)

5. ТОВ «ПП «Ізбитське-2»  забезпечити  у наданих в користування  цим  рішенням угіддях проведення  мисливського впорядкування, а також усіх  необхідних заходів, передбачених Законом України «Про мисливське  господарство  та  полювання». (1478-14)

6. Харківському обласному управлінню лісового та мисливського господарства:

- розірвати договір про умови ведення мисливського господарства з ХОО ФСТ «Динамо»;

- укласти договір про умови ведення мисливського господарства з ТОВ «ПП «Ізбитське-2» і забезпечити контроль за його виконанням.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування (Овчаренко С.І.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                            С. Чернов