ХАPКIВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

II сесія VI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

           

 

Від 01 грудня 2010 року                                                                                   № 24-VI

 

Про створення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ “СПОРТ ДЛЯ ВСІХ”»

 

З метою створення сприятливих умов для зайняття фізичною культурою і спортом, задоволення потреб мешканців області в оздоровчих послугах за місцем проживання та в місцях масового відпочинку, на підставі статей 43 та 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (280/97-ВР) обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Створити КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ “СПОРТ ДЛЯ ВСІХ”».

 

2. Визначити статутний фонд КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ “СПОРТ ДЛЯ ВСІХ”» у розмірі 100 (сто тисяч) гривень.

 

3. Призначити Нечипоренка Даниіла Андрійовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ “СПОРТ ДЛЯ ВСІХ”»  на умовах контракту.

 

4. Доручити голові обласної ради затвердити статут КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ “СПОРТ ДЛЯ ВСІХ”».

 

5. Директору КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ “СПОРТ ДЛЯ ВСІХ”» вжити необхідних організаційно-правових заходів щодо створення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ “СПОРТ ДЛЯ ВСІХ”».

 

6. Обласній державній адміністрації під час формування проекту обласного бюджету на 2011 рік передбачити кошти на формування статутного фонду підприємства.

 

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань молодіжної політики, спорту, туризму та підготовки до Євро–2012 (Безрученко В.О.), з питань спільної власності територіальних громад області (Чехунов М. В.).

 

 

 

 

Голова обласної ради                                                                            С. Чернов