Харківська обласна рада

 

Розпорядження

 

Від  06 грудня 2010 року                                                                                № 113

 

Про скликання ІІІ сесії

обласної ради VІ скликання

 

 

Відповідно до статей 46, 55 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" (280/97-ВР) та Регламенту обласної ради (р25_6_д):

 

1.    Скликати ІІІ сесію обласної ради VІ скликання з 16 грудня 2010 року.

 

2.    Провести пленарне засідання ІІІ сесії обласної ради VІ скликання    23 грудня  2010 року о 10.00 годині в залі засідань Будинку рад (м. Харків, вул. Сумська, 64), реєстрацію депутатів розпочати о 09.00 годині.

 

3.    Винести на розгляд такі питання:

 

3.1.     Про затвердження Стратегії сталого розвитку Харківської області до 2020 року.

 

3.2.     Про затвердження Програми інформатизації Харківської області «Електронна Харківщина» на 2011-2013 роки.

 

3.3.     Про затвердження регіональної Програми будівництва (придбання) доступного житла в Харківській області на 2010-2017 роки.

 

3.4.       Про внесення змін до комплексної Програми розвитку гуманітарної сфери, затвердженої рішенням обласної ради від 03 лютого 2009 року № 1103-V (із змінами).

 

3.5.     Про створення ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР ТУРИЗМУ».

 

3.6.       Про перейменування Школи вищої спортивної майстерності державного експериментального навчально-спортивного центру України з легкої атлетики в м. Харкові.

 

3.7.       Про передачу в оренду об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

 

3.8.     Про надання згоди на передачу в суборенду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

 

3.9.     Про прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області частини закінченого будівництвом об’єкта «Водопровідна мережа с. Лигівка Сахновщинського району Харківської області» та передачу її у спільну власність територіальних громад сіл, селищ Сахновщинського району Харківської області.

 

3.10.    Про внесення змін до деяких рішень обласної ради щодо відчуження об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

 

3.11.  Про внесення змін до додатків до деяких рішень обласної ради щодо передачі в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

 

3.12.  Про затвердження Положення про постійні комісії обласної ради.

 

3.13.    Про клопотання щодо нагородження Почесною грамотою та Грамотою Верховної Ради України.

 

3.14.    Про відзначення 50-річчя першого польоту людини в космос та звернення до Верховної Ради України, Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських рад.

 

3.15. Про депутатські запити.

 

3.16. Різне.

 

4. Виконавчому апарату обласної ради опублікувати це розпорядження в газетіСлобідський край” та довести до відома депутатів обласної ради.

 

5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Голова обласної ради                                                                С. Чернов