ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ІІІ сесія VІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 23 грудня  2010 року                                                                                       30-VI

 

 

Про затвердження «Схеми планування території Харківської області»

 

З метою визначення стратегії розвитку Харківської області та шляхів її реалізації, відповідно до Закону України «Про планування і забудову територій» (1699-14), постанови Кабінету Міністрів України від 27.11.98 «Про затвердження Інструкції про порядок обліку, зберігання і використання документів, справ, видань та інших матеріальних носіїв інформації, які містять конфіденційну інформацію, що є власністю держави» (1893-98-п), керуючись статтею 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" (280/97-ВР), обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.                 Затвердити «Схему планування території Харківської області» (додається). (р30_6_д)

 

2. Обласній державній адміністрації:

2.1. Створити обласну координаційну раду з питань забезпечення  реалізації заходів та рішень, ухвалених відповідно до «Схеми планування території Харківської області».

2.2. Розробити та затвердити методичні рекомендації по користуванню «Схемою планування території Харківської області».

2.3. Під час розроблення програм соціально-економічного розвитку Харківської області враховувати показники «Схеми планування території Харківської області» як базові.

2.4. Щорічно інформувати обласну раду про стан виконання заходів та  рішень, ухвалених відповідно до «Схеми планування території Харківської області».

 

3. Рекомендувати районним та міським радам:

3.1. Забезпечити розроблення та затвердження до 2015 року схеми планування територій на місцевих рівнях.

3.2. Щорічно передбачати в місцевих бюджетах кошти на розробку містобудівної документації.

4. Після затвердження в місячний термін  передати «Схему планування території Харківської області» для зберігання і використання матеріалів у роботі до Управління містобудування та архітектури Харківської обласної державної адміністрації.

 

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства, промисловості, будівництва, транспорту, шляхів і зв'язку (Шаповалов О.В.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                С. Чернов