ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

IV сесія VІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

Від  17 лютого 2011 року                                                                             101-VІ

 

 

 

 

Про клопотання щодо нагородження

Грамотою Верховної Ради України

 

 

Відповідно до Положення про Почесну грамоту та Грамоту Верховної Ради України, затвердженого Постановою Верховної Ради України  від 15 грудня 2005 року № 3216-IV "Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України "Про Почесну грамоту та Грамоту Верховної Ради України" (3216-15), обласна рада

 

 

В И Р І Ш И Л А :

  

1.             Клопотати перед Верховною Радою України про нагородження Грамотою Верховної Ради України Герман Тетяни Леонідівни, заступника начальника управління - начальника відділу соціального захисту населення № 2 управління соціального захисту населення та праці адміністрації Московського району Харківської міської ради, за значний особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики соціального захисту населення, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм.

2. Доручити голові обласної ради направити до Верховної Ради України клопотання щодо нагородження зазначеної особи Грамотою Верховної Ради України.

 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань охорони здоров'я, материнства і дитинства та соціального захисту населення (Казакова В.С.), з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту та депутатської діяльності (Тітов М.І.)

 

 

Голова обласної ради                                                                 С. Чернов