ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

V сесія VІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від  21 квітня 2011 року                                                                          158-VІ

 

Про клопотання щодо нагородження Почесною грамотою та Грамотою Верховної Ради України

 

Відповідно до Положення про Почесну грамоту та Грамоту Верховної Ради України, затвердженого Постановою Верховної Ради України від 15 грудня 2005 року № 3216-IV "Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України "Про Почесну грамоту та Грамоту Верховної Ради України" (3216-15), обласна рада

 

 

В И Р І Ш И Л А :

  

1.             Клопотати перед Верховною Радою України про нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України:

Масловського Вячеслава Вікторовича, першого заступника голови Харківської обласної Організації колишніх партизанів і підпільників Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, за вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, активну громадську діяльність, патріотичне виховання підростаючого покоління та активну життєву позицію;

Олешко Олени Петрівни, депутата Харківської обласної ради  VI скликання, першого заступника голови Харківської обласної ради, за вагомий особистий внесок у розбудову місцевого самоврядування, високий професіоналізм, відданість справі та активну громадсько-політичну діяльність.

2.             Клопотати перед Верховною Радою України про нагородження Грамотою Верховної Ради України

Катрича Віктора Олександровича, начальника науково-дослідної частини університету (заступника першого проректора з наукової роботи), завідувача кафедри фізичної і біомедичної електроніки та комплексних інформаційних технологій Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна, за вагомий особистий внесок у розвиток освіти і науки, підготовку висококваліфікованих фахівців, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі та з нагоди Дня науки.

3.             Доручити голові обласної ради направити до Верховної  Ради України клопотання щодо нагородження Почесною грамотою та Грамотою Верховної Ради України вищезазначених осіб.

4.             Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань науки, освіти, культури, історичної спадщини, духовності та національних меншин (Дулуб Л.М.), з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту та депутатської діяльності (Тітов М.І.).

 

 

 

 

Голова обласної ради                                                                 С. Чернов