ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

V сесія VІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 21 квітня 2011 року                                                                           159-VІ

 

Про зміну статусу населених пунктів Новоолександрівської сільської ради Вовчанського району Харківської області

 

 

 

Відповідно до пункту 26 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (280/97-ВР), розглянувши подання Вовчанської районної ради, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту та депутатської діяльності, обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.       Змінити категорію населених пунктів Бакшеївка, Вірівка, Лозова, Новоолександрівка Новоолександрівської сільської ради Вовчанського району з селища на село.

 

2.       Направити дане рішення до Верховної Ради України для опублікування в «Відомостях Верховної Ради України» повідомлення про внесення змін до адміністративно-територіального устрою Харківської області.

 

3.       Доручити Вовчанській районній раді після опублікування рішення про зміни в адміністративно-територіальному устрої області забезпечити його виконання відповідно до чинного законодавства України.

 

4.       Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту та  депутатської діяльності (Тітов М.І.).

 

 

 

 

 

 

 

Голова обласної ради                                                                         С. Чернов