ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

V сесія VI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 21 квітня 2011 року                                                                      146-VI

 

Про надання пільг по сплаті

орендної плати

 

            Відповідно до статей 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні(280/97-ВР) обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.                      Надати суб’єктам, що мають важливе соціальне значення,  пільги по сплаті орендної плати за користування нежитловими приміщеннями, встановивши орендну плату в розмірі 1 (одна) гривня на рік та визначивши термін пільгової оренди, згідно з додатком. (146_6_д) (322-08)

2.                      Спрямувати у 2011 році 100% плати, отриманої за оренду нерухомого майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, перебуває в господарському віданні обласного комунального підприємства Харківського державного академічного театру опери та балету ім. М.В. Лисенка та розташоване за адресою: м. Харків, вул. Сумська, 25, - на розрахунковий рахунок вказаного підприємства, за умови використання її на утримання цього майна.

3.                      Встановити, що дія пункту 2 цього рішення поширюється на договори оренди комунального майна, погоджені обласною радою, орендодавцем яких виступає обласне комунальне підприємство Харківський державний академічний театр опери та балету ім. М.В. Лисенка.

4.                      Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестицій, міжнародного та міжрегіонального співробітництва
(Суботін В.Г.); з питань бюджету (Немикіна Л.П.) та з питань спільної власності територіальних громад області (Чехунов М.В.).

 

 

Голова обласної ради                                                                         С. Чернов