ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

V сесія VІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 21 квітня 2011року                                                                                      № 117-VI

 

Про затвердження обласної Програми

раціонального використання та

охорони земель в Харківській

області на 2011 – 2015 роки

 

Відповідно до Бюджетного кодексу України (2456-17), статті 209 Земельного кодексу України (2768-3), Закону України «Про охорону земель» (962-15), статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (280/97-ВР), з метою забезпечення ефективного використання коштів, що надходять до обласного бюджету в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва, обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

         

1. Затвердити обласну Програму раціонального використання та охорони земель в Харківській області на 2011 – 2015 роки (далі – Програма), додається. (117-6)

2. Обласній державній адміністрації передбачити видатки з обласного бюджету на виконання Програми за рахунок коштів, що надходять в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва.

3. Рекомендувати районним та міським (міст обласного значення) радам розробити та затвердити відповідні Програми.

4. Доручити обласній державній адміністрації розробити та затвердити Порядок використання коштів обласного бюджету, що надходять в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань бюджету (Немикіна Л.П.), з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування (Овчаренко С.І.).

 

 

Голова обласної ради                                                                               С. Чернов