ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

VI сесія VІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 16 червня 2011 року                                                                      190-VI

 

Про упорядкування питань списання майна, що  перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

 

У зв’язку із змінами в чинному законодавстві України, відповідно до пункту 20 частини першої статті 43, статей 55, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 08 листопада 2007 року № 1314 «Про затвердження Порядку списання об’єктів державної власності» та наказу Державного казначейства України від 29 листопада 2010 року № 447 «Про затвердження типової інструкції про порядок списання майна бюджетних установ» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.    Визнати таким, що втратило чинність, рішення обласної ради від 05 липня 2007 року № 317-V «Про затвердження Положення про порядок списання майна з балансів обласних комунальних підприємств, установ, закладів, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області».

2.    Визнати таким, що втратило чинність, рішення обласної ради від 05 липня 2007 року № 316-V «Про затвердження Положення про порядок передачі майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області з балансу на баланс обласних комунальних підприємств, установ, закладів у межах спільної власності».

3.    Затвердити Положення про порядок списання майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області (додається).

4.    Затвердити Положення про постійно діючу комісію з розгляду питань стосовно списання майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області (додається).

5.    Створити постійно діючу комісію з розгляду питань стосовно списання майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, та доручити голові обласної ради затвердити її персональний склад.

6.    Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області  (Чехунов М. В.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                               С. Чернов