ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

VIІ сесія VI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 18 серпня 2011 року                                                                                  233-VI

 

 

Про звільнення та призначення  керівників комунальних підприємств

 

 

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 23, 24, пункту 1 частини першої статті 36 Кодексу законів про працю України, рішення обласної ради від 29 жовтня 2009 року № 1436-V «Про затвердження Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області» (зі змінами), на підставі заяв Шкарупи Ірини Григорівни, Алдакімова Миколи Дмитровича, Южакової Тамари Павлівни, Балясного Михайла Едуардовича, Однолька Валерія Васильовича, Феоклістової Олени Віталіївни, Гончарова Віктора Івановича, Размадзе Ольги Тенгизівни обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Звільнити:

1.1. Шкарупу Ірину Григорівну з посади завідуючої комунального підприємства охорони здоров’я «Аптека № 39» 21 серпня   2011 року за угодою сторін (пункт 1 частини першої статті 36 КЗпП України).

1.2. Алдакімова  Миколу Дмитровича з посади завідуючого КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА  № 127» з достроковим розірванням контракту № 30 від 07 вересня 2009 року за угодою сторін (пункт 1 частини першої статті 36 КЗпП України).

 

2. Призначити:

               2.1. Шкарупу Ірину Григорівну на посаду завідуючої державного комунального підприємства охорони здоров’я  АПТЕКИ № 227 на умовах  контракту строком  на 1 рік, з випробувальним терміном – 3 місяці.

2.2. Южакову Тамару Павлівну на посаду завідувача КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА № 94» на умовах контракту строком на 1 рік, з випробувальним  терміном – 3 місяці.

2.3. Балясного Михайла Едуардовича на посаду директора державного підприємства закладу охорони здоров’я Аптеки № 15 на умовах контракту строком на 1 рік, з випробувальним  терміном 3 місяці.

2.4. Гончарова Віктора Івановича на посаду завідуючого комунального підприємства охорони здоров’я «Аптека № 140» на умовах контракту строком на 1 рік, з випробувальним  терміном 3 місяці.

2.5. Размадзе Ольгу Тенгизівну на посаду завідувача КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА  № 127» на умовах  контракту строком на 1 рік, з випробувальним терміном – 3 місяці.

 

3. Подовжити трудові відносини на умовах контракту з:

3.1. Однольком Валерієм Васильовичем, завідувачем КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА  АПТЕКА № 268», строком на 1 рік.

3.2. Феоклістовою Оленою Віталіївною, завідувачкою комунального підприємства охорони здоров’я «Аптека № 352»,  строком на 1 рік.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства та соціального захисту населення (Стронов А.О.); з питань спільної власності територіальних громад області (Чехунов М.В.).

                                    

 

 

Голова обласної ради                                                                                 С. Чернов