ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

IХ сесія VІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 29 листопада 2011 року                                                                         284-VІ

 

Про затвердження порядку денного

позачергової  IХ сесії обласної ради

VІ скликання

 

 

Відповідно до статей 46, 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (280/97-ВР)  та Регламенту обласної ради (25_6_д) затвердити для розгляду на позачерговій IХ сесії обласної ради такий порядок денний:

 

1.           Про внесення змін до комплексної обласної програми «Здоров’я Слобожанщини» на 2011 рік, затвердженої рішенням обласної ради від 17 лютого 2011 року № 80-VІ (із змінами).

Доповідає: Шурма Ігор Михайловичзаступник голови Харківської  обласної державної адміністрації.

 

2.           Про внесення змін до рішення обласної ради від 28 грудня 2010 року № 64-VІ «Про обласний бюджет на 2011 рік» та додатків до нього (зі змінами).

Доповідає: Овсянніков Сергій Івановичначальник Головного фінансового управління Харківської обласної державної адміністрації.

 

3.           Про делегування Харківській обласній державній адміністрації повноважень щодо управління КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС «МЕТАЛІСТ» та КОМУНАЛЬНИМ ЗАКЛАДОМ «КОМПЛЕКСНА ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА «МЕТАЛІСТ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ».

Доповідає:  Поливаний Анатолій Петровичначальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради.

 

4.           Про погодження клопотань ДК «Укргазвидобування» НАК «Нафтогаз України» щодо отримання спеціальних дозволів на користування надрами без проведення аукціону.

Доповідає: Овчаренко Сергій Івановичголова постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування.

5.           Про дострокове припинення повноважень депутата обласної ради  VІ скликання.

Доповідає: Олешко Олена Петрівна перший заступник голови Харківської обласної ради.

 

6.           Про розгляд протесту прокурора на рішення Харківської обласної ради від 27 жовтня 2011 року № 270-VI «Про розгляд клопотання ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРГІЯ-95» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами».

Доповідає: Овчаренко Сергій Івановичголова постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування.

 

7.           Про депутатські запити.

Інформує:    Чернов Сергій Іванович – голова Харківської обласної ради.

 

8.      Різне.

 

 

 

 

Голова обласної ради                                                                               С. Чернов