ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

XI сесія VI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від  01 березня 2012 року                                                                                 370-VI

 

Про передачу в оренду об’єктів спільної

власності територіальних громад

сіл, селищ, міст області

 

Відповідно до Закону України „Про оренду державного та комунального майна” та статті 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.      Передати в оренду об’єкти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області згідно з додатками 1, 2.

 

2.      Голові обласної ради забезпечити вжиття заходів щодо передачі в оренду зазначених у додатках до цього рішення об’єктів у порядку, передбаченому чинним законодавством України та локальними нормативно-правовими актами обласної ради.

 

3.      Спрямувати у 2012 році 100% плати, отриманої за оренду нерухомого майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, перебуває в господарському віданні обласного комунального підприємства Харківського державного академічного театру опери та балету ім. М.В. Лисенка та розташоване за адресою: м. Харків, вул. Сумська, 25, - на розрахунковий рахунок вказаного підприємства, за умови використання її на утримання цього майна.

 

4.      Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області (Чехунов М.В.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                                С. Чернов